Een uitverkochte zaal. Dat was afgelopen zondag al een mooie beloning voor de deelnemers aan ons theaterproject Kairos. Op het Zwitsal-terrein brachten ze de voorstelling Wake Up op de planken.

Met enthousiasme lieten de jongeren zien waar ze de afgelopen maanden aan hebben gewerkt. En dat werd op waarde geschat: de volgende beloning was een oorverdovende, staande ovatie. Daarmee houdt het niet op, want de grootste beloningen zijn de ervaring, het zelfvertrouwen, de nieuwe indrukken en persoonlijke overwinningen.

We danken Joji School of Arts en de andere betrokken organisaties! Dit succes verdient een vervolg, en dat komt er ook. Dankzij subsidie van de gemeente Apeldoorn kunnen we volgend jaar zelfs meer jongeren laten meedoen. Aanmelden voor het nieuwe seizoen kan hier.

En hier is de flyer met meer informatie te downloaden.

foto: Rob Voss