• Schoon ondergoed: helpt u mee?

Weinig te besteden hebben, betekent dat je lastige keuzes moet maken. Veel van onze (zwerf)jongeren hebben daardoor geen geld om ondergoed te kopen. Dat is om allerlei redenen natuurlijk verdrietig, pijnlijk en niet goed.
    Daarom gaan we vanuit de www.stichtingzwerfjongerenapeldoorn.nl de komende weken deze jongeren een cadeaubon geven om dit te kunnen kopen.

Wil je deze actie financieel steunen? Elke donatie is welkom. Meedoen kan via ons rekeningnummer NL 56 SNSB 0956 8299 45 ST Zwerfjongeren Apeldoorn, onder vermelding van ondergoed.

• Avondje ontspanning

Iedereen kan een avondje uit op zijn tijd goed gebruiken, dat geldt nog sterker als onzekerheid een grote rol speelt in je leven. Als zorgen je dag vaak bepalen. Daarom gaan wij 120 jongeren uit onze doelgroep een middag of avondje ontspanning bieden. We hebben 120 cadeaukaarten van de bioscoop om uit te delen. Elke is goed voor een filmbezoek met twee personen, popcorn en een flesje limonade. We weten nu al dat het gewaardeerd gaat worden!

• 25 jaar op de bres voor zwerfjongeren

Het werk van onze stichting draait om onze doelgroep: jongeren in een lastige positie. Voor deze ene keer gaan we het nu hebben over onszelf. De oprichter van onze stichting, Marco Betman, is op 1 december 25 jaar aan het werk met, en voor deze jongeren. De overige leden van het bestuur vinden dat bijzonder genoeg om bij stil te staan, en Marco eens op het podium te zetten. Daarom is een magazine gemaakt waarin allerlei mensen iets over hem vertellen. Het geeft een leuk beeld van de mens Marco Betman, maar tegelijk komt ook zijn inzet naar voren voor de doelgroep.

Hieronder kunt u het magazine bekijken.

Druk hier voor de pdf-versie

Druk hier voor de powerpoint-presentatie-versie

• Gezonde geest in een gezond lichaam – daar werken we graag aan mee

Sporten is enorm gezond, zowel voor je fysieke als je mentale toestand. Daarom voelt het goed – ook voor ons – dat we deze jongere konden voorzien van een cadeaukaart van de Decathlon. Hiermee heeft hij een goede sportuitrusting en een warme jas kunnen kopen en kan hij er weer even tegenaan!

• Onze jongeren profiteren van bijzonder boksgala

Apeldoorn krijgt er een nieuw evenement bij, dat belooft spectaculair te worden. Op 21 mei is schouwburg Orpheus het decor van de Appoldro Boxing Cup.

Zoals de naam aangeeft draait het bij dit gala om de bokssport. Dat gebeurt op verschillende manieren. Zo kunnen ondernemers boksles krijgen – op een serieuze manier – om straks zelf deel te nemen.
    Het mooie voor onze doelgroep is dat een deel van de opbrengst van het evenement naar onze stichting gaat. Alleen al daarom raden we het van harte aan om eens een kijkje te nemen op de site van het evenement:  www.appoldro-boxingcup.nl