• Trots: deze topper werkt aan zijn toekomst

Een van de speerpunten van ons beleid is jongeren ondersteunen als ze aan een opleiding willen beginnen. Daarmee kunnen ze tenslotte het heft nog meer in eigen handen nemen en werken aan hun toekomst. De topper op deze foto is gestart met een opleiding havo/vavo. Na vier jaar niet naar school te zijn geweest, is hij nu gemotiveerd tot en met. We zijn trots op hem en zijn blij dat we hem financieel kunnen steunen.

• Samen een nieuw leven tegemoet!

Twee toppers uit onze doelgroep zijn deze week met elkaar getrouwd. Roos en Ruben kennen we onder meer nog van ons hardloopproject. Dit keer kozen ze dus voor het huwelijksbootje. We wensen ze een geweldige toekomst samen. Heel veel geluk!

• Burgemeester stapt in wereld van dakloze in Apeldoorn

Onlangs ging burgemeester Ton Heerts van Apeldoorn mee met een stadswandeling om zo te zien, horen en ervaren hoe het leven van een dakloze er uitziet. Dergelijke tochten worden sinds een tijdje geboden in Apeldoorn; iedereen kan er aan deelnemen. Ook onze stichting is daarbij betrokken.

Een reportage daarover van Omroep Gelderland is te bekijken via deze link, of hieronder.

Wil je ook een keer een rondleiding? Ga dan naar https://www.vagenbond.nl/…/vagebond-stadswandeling

• Blij met alle bonnetjes!

De Albert Heijn aan de Schapendoesweg/Asselsestraat (Sprengenpark) in Apeldoorn heeft een mooi bedrag geschonken. Klanten konden in het tweede kwartaal hun statiegeldbon doneren aan onze stichting. Het leverde 1242,75 euro op! Prachtig! Uiteraard komt dat geld volledig ten goede aan onze doelgroep.
    Hartelijk dank aan alle klanten en het personeel van de AH!

• Onze jongeren schitteren op het podium: kijk hier terug

Een groep jongeren uit onze doelgroep heeft een onvergetelijk avontuur beleefd. Na veel oefenen voerden ze donderdag 18 juni een theaterstuk op met onder meer zang en dans. Het is een groot succes geworden in veel opzichten. Het stuk zelf is absoluut de moeite waard, maar de opbrengst van dit project omvat nog veel meer. De jongeren hebben grenzen verlegd voor zichzelf, hebben zich creatief geuit, gewerkt aan zelfvertrouwen.
    We zijn Het Gelders Productiehuis en Tim Koldenhof Producties zeer dankbaar voor hun begeleiding.

Helaas was een volle zaal met publiek niet mogelijk vanwege corona. Gelukkig is de uitvoering, die via een livestream te volgen was, opgenomen. We gunnen onze acteurs veel kijkers.

Bekijk hier het verhaal over vooroordelen, pijn, maar ook hoop en kracht.

Van harte aangeraden!